Dagen efter..

Helgen blev lyckat, fast det blev inte alls som planerat. Men så är det att vara tsm med en sån som Emil. Impuls idéer är aweome!  Va planerat att vi skulle ner och käka lunch med Emils mamma och så vid ett. Men det var lite små dåligt väder, så vi skulle väntade tills klockn blev 4 och då var det bättre väder så vi stack ner till festival området och käka och drack lite.  Vid halv 7 förfluttade vi oss till Lindströms och chillade lite mera med dricka innan vi drog oss ner mot karusellerna.  Dem hade inte så mycket att bjuda på men en karusell blev det iaf :)

Efter det så blev det bestämt att vi skulle dra med hem till Emils mamma och ha en dricka/spela wii kväll där hemma. Och som vanligt är det lika trevligt och roligt att vara där.  Min käre pojke glömde mina cider hemma när han skulle hem och hämta saker, så det blev en kväll med massa öl drickande. Men det funkade lika bra de.

Hela lördagen var lyckat, men sen mår man som man mår dagen efter.  Även fast man inte blev så jätte full så blir man så jävla seg och trög dagen efter.  Men det är lätt värt de ^^
Life | | Kommentera |
Upp